menu

Bij Restaurant Rozengeur krijgt u een traditioneel Perzisch drie-gangenmenu. Bij elk hoofdgerecht serveren wij vooraf een soep en vervolgens een duo van verschillende Perzische voorgerechten, met huisgemaakt brood. Daarbij is ook aan de vegetariërs gedacht.

hoofdgerechten

kabab

Alle kabab gerechten worden geserveerd met rijst en gegrilde tomaat.

Restaurant Rozengeur Amsterdam
Koebideh

Gegrild lams- en rundergehakt

Djoedjeh

Gegrilde kipfilet gemarineerd in saffraan

Kendjeh

Gegrilde stukjes lamshaas

Dandeh

Op Perzische wijze gemarineerde gegrilde lamsracks

Barg

Gegrild lamsfilet

Soltani

Combinatie van Barg en Koebideh

khoresht

Alle khoresht gerechten worden geserveerd met rijst.

Restaurant Rozengeur Amsterdam
Gheyme Bademdjoen

Langzaam gegaarde, malse lamsstukken in een saus van verse tomaten met gele linzen en gebakken aubergine

Ghormesabzi

Langzaam gegaarde, malse lamsstukken in een saus van diverse Perzische tuinkruiden en specerijen en kidneybonen

Fesendjoen

Gestoofde kippendijen in een saus van granaatappel en walnoten

rijstgerechten

menu-polo
Sabzipolo Mahi

In olijfolie gebakken victoriabaarsfilet geserveerd met rijst gemengd met diverse Perzische tuinkruiden

Loebiapolo

Rundergehakt, sperziebonen en rijst gekookt in tomatensaus

Meegoepolo

In knoflook en olijfolie gebakken tijgergarnalen in een saus van verse tomaten

Vegetarisch & Veganistisch

Gheyme Bademdjoen

Langzaam gegaarde verse tomaten, gele linzen en gebakken aubergine

Ghormesabzi

Langzaam gegaarde kidneybonen met diverse Perzische tuinkruiden en specerijen

Loebiapolo

Sperziebonen, fijn gesneden champignons en rijst gekookt in tomatensaus

bijgerechten

Noen

Vers, huisgemaakt brood

Salad Shirazi

Frisse, fijn gesneden salade van komkommer, tomaat en ui met een dressing van verse limoensap en gedroogde munt

Salad Fasl

Gemengde salade van sla, komkommer, tomaat, geraspte wortel en olijven met een speciale dressing van het huis

Mastchiyar

Romige yoghurt met geraspte komkommer en gedroogde munt

Mastmoesir

Romige yoghurt met Perzische sjalot en gedroogde munt

Torshi

Mix van gesneden groenten gemarineerd in wijnazijn

Sabzidjat

Verschillende verse Perzische tuinkruiden

Zeytoen Parwarde

Groene olijven gemarineerd in granaatappelsiroop en walnoten

nagerechten

Paloedeh

Een traditioneel Perzisch dessert uit Shiraz; rijstnoedels gekookt in rozenwater en suikersiroop, geserveerd met kersensiroop of limoensap

Paloedeh Bastani

Een combinatie van Paloedeh en Bastani Saffrani

Abhawidj Bastani

Verse wortelsap met een bolletje vanille ijs

Bastani Saffrani

Perzisch ijs gemaakt met saffraan, pistache en rozenwater

Baghlava

Baghlava uit Iran, gemaakt met rozenwater

kindermenu

Loebiapolo

Rundergehakt, sperziebonen en rijst gekookt in tomatensaus

Koebideh

Gegrilde lams- en rundergehakt, geserveerd met rijst of friet

Inclusief een lekker ijsje als dessert.
Restaurant Rozengeur Amsterdam
Restaurant Rozengeur Amsterdam
Restaurant Rozengeur Amsterdam
Restaurant Rozengeur Amsterdam
Restaurant Rozengeur Amsterdam
Restaurant Rozengeur Amsterdam

vacatures

Leuke collega gezocht voor recentelijk geopend restaurant in Amsterdam Buitenveldert.

Wil jij onderdeel uit gaan maken van een klein gezellig team van het nu al veel geprezen Restaurant Rozengeur, gespecialiseerd in de Perzische keuken? Ben jij niet bang je handen uit de mouwen te steken, heb je goede contactuele eigenschappen en ben je bekend met horecawerkzaamheden? Beheers je bovendien de Nederlandse taal goed en spreek je de Engelse taal voldoende?

Dan zijn wij op zoek naar jou en hopen dat je z.s.m. reageert via mail: .